maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kuudennet blogisynttärit

Joskus on hyvä miettiä, mistä oikein on lähdetty. Soopelisirkuksen tarina alkoi kuusi vuotta sitten Vudatuksessa nimellä Netta's Stage. Sitä nimeä blogi kantoi myös muutettuaan kesällä 2012 Bloggeriin, kunnes helmikuussa 2015 uudeksi nimeksi tuli Soopelisirkus.

Aloittaessani tämän blogin pitämisen olin 15-vuotias. Olin vastikään saanut ensimmäisen oman koirani. Nyt olen 21-vuotias, ja Netta asuu vanhempieni luona. Blogi on siis elänyt erinäisten vaiheiden mukana. Onhan matkaan mahtunut koiraharrastusinnon syttyminen, agilitykausi, harrastuksen kyseenalaistaminen, kotoa muuttaminen ja lopulta harrastuksen hiipuminen.

Vaikka Netta ei enää asu luonani, on lukijoita silti myös säilynyt, vaikka blogin kulta-ajat ovat jo takanapäin. Bloggaamisen lopettamisessa en vieläkään näe mitään järkeä, sillä onhan minulla edelleen välillä asioita, joita voin postata tänne. On kuitenkin ollut väistämätöntä, että tärkeysjärjestykset ovat muuttuneet. Siispä oma blogini on muuttunut ensisijaiseksi blogikseni, vaikka esimerkiksi kaksi vuotta sitten asetelma oli hyvin toisenlainen.

Soopelisirkus on ollut kiinteä osa elämääni. Se on myös Netan kasvutarina. Se on osoittanut Netan kehityksen, minkä lisäksi Miru on päässy enemmän mukaan. Enpä olisi silloin 15-vuotiaana uskonut, millaisia vaiheita tämä blogi tulisi käymään läpi. Kiitos kaikille, jotka ovat pysyneet matkassa mukana, tulleet matkaan mukaan myöhemmin tai edes jollain tavoin osallistuneet. Tästä on hyvä jatkaa.

Tilastopuoli

Tehdäänpäs blogisynttäreiden kunniaksi sama kuin viime vuonna. Lukijoita on Bloggerin kautta 68 ja Bloglovinin kautta seitsemän. Instagramia ei enää Netalla ole, mutta Facebookissa tykkäyksiä on edelleen 19. Tämä on blogin 1087. postaus. Blogger kertoo katselukertojen määräksi 101 576.

TOP 10 katsotuimmat postaukset