perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hyvä me ja nelivuotias blogimme!

Netta's Stage täyttää tänään jo neljä vuotta! Blogin ensimmäinen postaus on siis kirjoitettu 25.7.2010 ja sinne pääsee klikkaamalla tästä. Vuosina 2012 ja 2013 ei tullut koko blogisynttäreitä edes huomioitua, joten olkoon nyt sen vuoro. Mitään isompaa ei kuitenkaan vielä ole tiedossa; katsotaan sitten vuoden kuluttua, saadaanko pidettyä arvonta.

Ilmeisesti on aika perinteistä tässä vaiheessa katsoa blogin tilastoja, joten tehdään sitten niin. Tällä hetkellä blogilla on lukijoita 72 Bloggerin kautta ja kolme Bloglovinin kautta, kaksi tilaajaa Blogilistalla sekä 18 tykkääjää Facebookissa ja 56 seuraajaa Instagramissa. Kiitos kaikille, jotka tätä blogia jaksavat seurata. 

TOP 5 katsotuimmat postaukset koko ajalta 
(Blogi on ollut Bloggerissa suunnilleen kahden vuoden ajan, sitä ennen bloggasimme Vuodatuksessa.)


Blogin katselukertoja en tarkemmin seuraa, koska en ole ottanut pois omia katsomiskertojani ja aika usein tulee kuitenkin vilkuiltua blogin etusivua. Suomen lisäksi blogilla on ollut katselijoita mm. Yhdysvalloista, Venäjältä ja Saksasta, mutta luulen, että suurin osa on vain eksynyt tänne vahingossa.

Tämä on blogimme 815. postaus. Ihan näin tiedoksi! Huhhuh, melkoinen määrähän näitä on neljässä vuodessa tullut rustailtua ja lisää tulee, kunhan saan taas ideoita ja inspiraation. Sitä ennen Arkistojen aarteita -sivulta voi selailla luettavaa, jos kiinnostaa. 

Ja nyt pyydämme rukoilemme postausideoita, koska inspiraationi on oikeasti hieman hukassa. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti