sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Harrastelukauden avaus

Nyt on sitten harrastelukausi virallisesti avattu. Tänään menimme nimittäin Calle-lagoton kanssa mätsäriin, joka järjestettiin Rengas Expertin pihalla. Kehiä oli kaksi ja koska Netan tavoin Calle on aikuisissa, oli kehän kulkua helppo seurata.

En kuollaksenikaan muista parinamme olleen koiran rotua, mutta olimme kolmannessa parissa. Tuomari kopeloi koirat ja pyysi näyttämään itse hampaat, koska kennelyskää on ilmeisesti liikkeellä, eikä sen haluta leviävän. Sitten yhdessä ympäri ja yksittäisliikkeinä edestakainen ja kehän kiertäminen.

Netta sai punaisen nauhan, mutta parikehässä esiintyminen ei ollut parhaalla mallilla. Liikkeiden ajan Netta oli jotenkin "veltto" (mikä tähän on hyvä sana?) - parempaa on nimittäin nähty, mutta ei Netta sentään haistellut mitään. Toisaalta meillä olikin tätä ennen parin kuukauden tauko kehähommista. Tai ehkä olen vain unohtanut, miten Netta esiintyy.

Aikuisia oli todella paljon, mutta tuomari oli melko nopea ja nauhakehät alkoivat lopulta. Juoksutusta ja seisotusta. Tällä kertaa ei sijoituttu, mutta positiivisena asiana voin sanoa Netan esiintyneen nauhakehässä paremmin kuin parikehässä. Selvästi kannattaa aina rapsutella muita koiria ennen omaa kehää, jos haluaa Nettaan lisää puhtia. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti