perjantai 29. maaliskuuta 2013

Treeniliivin taskussa

Tänään tarkoitukseni oli suunnata Netan kanssa lenkille, mutta suunnitelmaan tuli muutos kesken lenkin. Metsätieltä tuli nimittäin vieras koira, jolla ei ollut pantaa. Kyseistä koiraa en ollut aiemmin nähnyt ja vastaantuleva koiranulkoiluttaja kysyi, onko se minun. Ei ollut ei. Soitin lopulta äidille ja lopputuloksena yritettiin selvittää, tiesikö kukaan koiraa. Jotkut olivat kai viettämässä pääsiäistä muualla ja koira ei ollut tuttu kenellekään (parit tyypit), joilta kävimme kysymässä.

Lopulta kotona äiti soitti Karsikon lemmikkieläinhoitolaan ja sitä kautta asia lopulta ratkesi ja omistajat tulivat hakemaan koiransa. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Eihän sitä koiraa voinut tien varteenkaan jättää, kun liikennettä on jonkun verran.

Sitten asiaan. Keksin, että voisin tehdä postauksen siitä, mitä meillä on treeneissä mukana. Kuvien kera, totta kai. Olkaapa hyvät:

Treeniliivin taskussa!

Treeniliivinämme on näin talvella ollut Hurtan Lifeguard-malliston liivi, jonka ostin syksyllä. Tätä liiviä olen käyttänyt talvella puhtaasti näkyyvyyden vuoksi. Selkeyden vuoksi ympyröin taskut, joskin vasemmassa alanurkassa ympyröin myös renkulan, jossa roikkuu tyhjä kakkapussi (löysin sen toisen liivin taskusta).


Oikeassa etutaskussa (kuvassa vasemmalla, hah) on nameja. Tykkäisin pitää namit namipussissa, mutta olen hukanntu sen. Lisäksi tässä liivissä en saa namipussiasopivalle korkeudelle, joten Netta pääsisi helposti varastamaan nameja, jos namipussin tähän kiinnittäisinkin.


Vasemmassa ylätaskussa on aina kännykkä ja naksutin, jos en ole sitä jonnekin muualle unohtanut. Harvemmin olen naksutinta agilityssä käyttänyt, mutta se on silti varmuuden vuoksi matkassa.


Vasemmassa alataskussa on yleensä Berran taskullinen treenilelu, joka on jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Lisäksi siellä on viime aikoina ollut pussillinen Tessun lihalastuja, joten varanamitkin kulkevat mukana, jos taskussa olevat namit sattuvat loppumaan. Tässä taskussa on myös vanha iskun- ja vedenkestävä kamera silloin, kun se on mukana.




Tässä liivissä on myös takana tasku. Ympyröin senkin, se kun ei kuvasta oikein tahdo erottua. Siellä on yleensä namialusta, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan on pakastepurkin kansi. Lisäksi siellä on viime treeneistä sinne jäänyt Netan kiduttama flamingolelu, joka on toisinaan vasemmassa etutaskussa.




Siinäpä kaikki, mitä meillä on toistaiseksi treeneissä kulkenut mukana. Erikseen ovat vielä hihna ja panta sun muut, mutta nehän eivät liivin taskussa olekaan. Teen tässä lähipäivinä myös postauksen, jossa vertailen Hurtan ja Berran treeniliivejä keskenään.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti