sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Jos Netta, Miru ja Vilkku olisivat ihmisiä...

Tällaista pohdintaa syntyi lenkillä ja ajattelin jakaa nämä pohdinnat täälläkin.

Miru


Koululuokassa Miru olisi se, jota ei erityisemmin kiinnostaisi tehdä mitään. Se tekisi vain sen, mitä sen olisi pakko tehdä (esimerkiksi ryhmätöissä). Suurimman osan ajasta koulussa se viettäisi tunneilla nukkuen. Miru myös rakastaisi ruokaa ja ruokailut olisivat sen päivän kohokohtia. Lisäksi olisi yksi toinen asia, josta se kiinnostuisi. Pesäpallo. Miru olisi fanaattinen pesäpallofani sekä pelaisi itsekin pesäpalloa. Sen auto olisi automaattivaihteinen ja asuinpaikka olisi palveluiden äärellä. Miru myös tilaisi kaiken mahdollisen netistä välttääkseen turhaa työtä.

Vilkku


Vilkku olisi oman polun kulkija. Kouluja se tuskin kävisi peruskoulua enempää. Suuren osan ajasta se kuluttaisi vaellellen ympäriinsä ja se luultavasti asuisi jossain mökissä keskellä metsää. Vilkku olisi metsästäjä, joka välillä menisi ihmisten ilmoille myymään nahkoja saadakseen ostettua kahvia ja sokeria. Jos sillä olisi auto, se olisi maastoauto. Vilkulle tietokone ei olisi kovinkaan tärkeä eikä nettikään näyttelisi suurta osaa sen elämässä, eihän siinä metsämökissä luultavasti nettiyhteyttä olisikaan.

Netta


Netta olisi tosielämässä rasittava ilopilleri. Se ärsyttäisi muita olemalla aina hyvällä tuulella ja yrittäisi saada muutkin innostumaan kaikesta. Lisäksi se olisi vauhdikas ja aina joka paikassa. Salaisena paheena sillä olisi jatkuva herkkujen (salaa) napostelu. Autona Netalla olisi pieni auto, johon saisi tarpeen vaatiessa nopeankin vauhdin. Netissä Netta viihtyisi keskustelupalstoilla ja se kirjoittaisi ainakin omaa blogia. Se asuisi luultavasti kerros- tai rivitalossa ja harrastaisi kaikkea mahdollista, mitä vain ehtisi. Lisäksi sillä olisi ikuisena kriisinä hiustenkasvatus.

1 kommentti