lauantai 31. heinäkuuta 2010

Kuvia + 10 asiaa Netasta

Tässä muutama kuva Netasta metsälenkillä, muistakseni viime viikolla. Nyt Netta tosin on nukkumassa, mutta onhan se jo ollutkin sen verran hereillä ja menossa joka paikkaan...






Sitten asioita Netasta ;)
  1. Netta rakastaa ruokaa
  2. Netta syö Royal Canin Mini Junior-ruokaa
  3. Netta leikkii mielellään Mirun kanssa
  4. Netta heiluttaa tosi paljon häntäänsä, jos joku tulee kotiin
  5. Netta ei tykkää siitä, kun sen kynsiä leikataan
  6. Nettaa ei aina huvittaisi tulla pihalta sisälle
  7. Netalla on oma koiranpeti, johon Miru menee joskus silloin, kun Netta ei ole siinä
  8. Netalla on mukavan iso määrä leluja
  9. Netan lempinimiä ovat mm. Netu ja Nedu
  10. Netta ehtii melko usein joka paikkaan
Pitäisi tässä joskus tilata PetNetStoresta vähän sitä sun tätä Netalle, mm. puruluita ja tassukarvasakset.

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Netan normaali päivä

Netan päivät ovat enemmän tai vähemmän normaaleita. Tänään se on käynyt lenkillä, nukkunut, leikkinyt Mirun kanssa ja pureskellut ainakin puruluita. Netta syö kolmesti päivässä. Tosin näin ennen rokotusta sillä on myös matokuuri, jota suositellaan koiralle ennen rokotuksia.

torstai 29. heinäkuuta 2010

Sivuhenkilöt

Netastahan täällä ehditään kuulla riittämiin, mutta entäs Miru ja Vilkku? Mirusta ja Vilkusta tulee toki välillä postauksia, tai ainakin ne saatetaan mainita postauksissa. Aloitetaanpa Mirusta.


Yllä olevassa kuvassa Miru on oikealla puolella. Miru on maaliskuussa 2010 syntynyt pinacollie. Pina = pitkäkarvainen nahka, eli lyhytkarvainen collie, jonka karvat ovat liian pitkät siihen, että se olisi varsinainen lyhytkarvainen collie mutta liian lyhyet ollakseen pitkäkarvainen. Miru tykkää herkuista. Kuivanappulat eivät kuulu sen suosikkiruokiin. Syksyllä Mirua ja Nettaa odottaa pentukoulu.


Vilkku on sekarotuinen maaliskuussa 2005 syntynyt koira. Vilkku tykkää yleensä ruuasta ja makkaraahan se rakastaa. Vilkku on sterilisoitu. Vilkku tykkää uida ja juosta irti, joskaan sen ei voi antaa juosta irti... Muuten se livahtaisi heti karkuun. Joskus se saa uidessaan vesihännän (eli häntä tulee kipeäksi eräällä tavalla). Vilkku on ollut nyt vähän kipeä, se on käynyt maanantaina eläinlääkärillä ja saanut niskaan nesteytystä ja lisäksi ruiskeena pahoinvointilääkettä. Tosin nyt se on jo alkanut parantua. Maanantaina se nimittäin oksenteli.

Saas nähdä, miten paljon Vilkku ja Miru ehditään mainita. Jos ei yhtään, niin sitten joskus tulevaisuudessa voi tulla blogi kaikista kolmesta koirasta, mutta vielä siitä on turha unelmoidakaan.

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Mörköjä siellä, mörköjä täällä

Tänään aamulenkillä piti kääntyä kotiin, kun Netta oli näkevinään/kuulevinaan/haistavinaan jotakin pelottavaa. No, tässä iässähän se alkaa nähdä "mörköjä" kaikkialla. Kuva on eiliseltä lenkiltä. Netta kävelee ihan nätisti hihnassa.


Tänään Netta on saanut tuntumaa automatkailuun muualla kuin siinä "korissa" jossa se oli silloin, kun se haettiin. No, se voi vähän pahoin, mutta saa nähdä, miten käy seuraavalla automatkalla - ja sitä paitsi miten käy sitten, kun siitä tulee aikuinen. No, aika sen näyttää, eikä Nettaa tarvitse kuskata autossa jos ei ole välttämätön pakko - kuten eläinlääkärikäynti, joka häämöttää ensi viikolla.

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Tässä tulee Netta

Nyt on sitten aloitettu koirablogi, jonka päätähtenä on shelttipentuni Netta. Tänne tulee enemmän kuvia & kuulumisia koirista kuin Rainbow Railway:hin. Täällä on myös Vilkun ja Mirun kuulumisia.


Tänään käytiin metsälenkillä ja siellähän pienellä riittää tutkittavaa, vaikka matkan varrella monet asiat hämmästyttävät ja ehkä pelottavatkin pientä pentua. Mutta, huomiseen!